Trouwen? Ja, ik wil!
Mooiste trouwlocatie van Tilburg

VIVA LA VILLA

Villa Familla biedt ruimte aan wie iets wil organiseren (zie Rent-A-Villa, Vier-Het-In-De-Villa, Drooom-Villa) maar heeft zelf ook heel wat eenmalige en regelmatig terugkerende activiteiten in petto.  

HET FAMILIEHUIS

Eens per maand openen op zaterdag we de deuren van Villa Familla !  Dan is de villa tussen 10.00-13.00 Familiehuis, dé plek voor duurzame interactie begeleiding van ouder(s) en kind(eren). Waar zij, met aanwezigheid van begeleiding, op een ontspannen en zo natuurlijk mogelijke manier kunnen genieten van elkaar. Het doel van het Familiehuis is dat kinderen duurzaam en betrouwbaar contact hebben met de ouder bij wie ze niet wonen. Zo kunnen zij een band opbouwen, werken aan de kwaliteit van het contact en hun hechtingsrelatie verstevigen. Waarbij we hen ook de kans bieden om ervaringsgericht te leren van andere ouders en kinderen. We hebben plek voor maximaal 10 gezinnen.

Alle info KLIK hier


Alle zaterdagen van 10.00 tot 13.00 uur in de oneven weken. 
2022 : Binnenkort meer info. TIJDENS DE TILBURGSE KERMIS 

OUDHOLLANDSE SPELLEN IN VILLA FAMILLA VAN DINSDAG 25 JULI T/M VRIJDAG 28 JULI VAN 13.00 - 17:00 UUR 


Werp tijdens Tilburg Kermis een blik op Villa Familla! Of kom gezellig eendjes hengelen, sjoelen en de ranjakoe melken. Het fijne van al die oudhollandse spelletjes? Spelfouten kun je niet maken, grappige prijzen winnen wel.

KOM RANJAKOE MELKEN
GEZOCHT: BLIKWERPERS EN KUSSENSPRINGERS
BEN JIJ SJOELKAMPIOEN?
Ontdek het op de Oudhollandse Spellen tijdens de kermisdagen in de achtertuin van Villa Familla.


 

MEER INFO? KLIK HIER

Villa Familla, Noordstraat 36 in Tilburg. 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram